Vanwege toegenomen drukte kan het zijn dat leveringen vertraging oplopen!

Klantinformatie

Betaling

Brandlashes.nl streeft ernaar om je een optimale mix van betaalmethoden te bieden. Momenteel accepteren we ondermeer de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL: gratis
  • Directe bankoverschrijving : gratis
  • Klarna Betaal in 3 delen : gratis
  • Klarna betaal later (€1 + 2,99% kosten)
  • Klarna betaal nu (€0,25 + 1,45% kosten)
  • PayPal (€0,35 +3,4% kosten)
  • in3 (€0,95 + 3,99% kosten)

Bij betaling bij overschrijving wordt de bestelling verzonden zodra Brand Lashes het te betalen bedrag binnen heeft gekregen.

Klarna betaal nu!

Als het de eerste keer is dat je met ‘Betaal nu’ bestelt, vul je je IBAN in. Is het de tweede keer, dan is je aankoop binnen een paar seconden afgerond: geen pasjes of readers nodig. Handig en veilig.

Klarna achteraf betalen!

Probeer je artikelen uit en betaal na 30 dagen voor de artikelen die je wilt houden. Geen wachtwoorden om te onthouden, selecteer ‘Later betalen’ bij het afrekenen. Klarna stuurt je een e-mail wanneer het tijd is om te betalen.

Klarna in 3 termijnen - rentevrij!

Kies bij het afrekenen voor ‘Later betalen in termijnen (rentevrij)’. De betaling wordt gesplitst in 3 gelijke termijnen over 60 dagen. De eerste termijn wordt in rekening gebracht wanneer de bestelling is bevestigd.

Betalen in 3 termijnen met in3

Wij helpen onze klanten graag met betere oplossingen, dus ook wanneer het om betaalwijzen gaat denken we graag met je mee. Bestel je bij Brand Lashes Dan kun je kiezen voor gespreid betalen in 3 termijnen met in3 met 0% rente!

Wanneer je voor in3 kiest, dan kies je voor betalen in 3 termijnen tegen een rente van 0%. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Om met In3 te kunnen betalen is het minimale bestelbedrag € 100,- en het maximale bestelbedrag € 4.000,- exclusief btw. Voor deze betalingsmethode berekenen we een toeslag van %0.95 + 3,99% bovenop het totaale orderbedrag inclusief btw.

Gespreid betalen zonder zorgen

Met in3 geniet je van je aankoop zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening. Zo kun jij gewoon aanschaffen wat je nodig hebt, zonder extra zorgen.

Verzending

Geen verzendkosten bij een bestelling boven €50 excl. BTW (in Nederland)

Verzonden

Op werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

Samples

Bij elke bestelling krijg je gratis proefmonsters meegestuurd

10% korting

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 10% korting

Profiteer van aanbiedingen en deals!