SHOP EXCLUSIVE BRANDS: ZOLA, NOEMI, MY LAMINATION

Ons Loyalty spaarprogramma

Wij zijn dankbaar voor jou als klant, en daarom geven we graag iets terug!

Geldig vanaf 15 Januari 2024

Graag willen wij terugkerende klanten bedanken en belonen voor het plaatsen van een bestelling. Elke euro (excl. btw) die je besteedt aan producten in onze webshop is 1 punt waard. En die punten kunnen dan worden opgespaard of worden ingeleverd bij volgende bestellingen, tegen kortingen of gratis producten.

Als vaste klant met een (online) account doet u automatisch mee aan ons Loyalty spaarprogramma.En het leuke is: wij geven iedereen die zich aanmeldt meteen 10 punten cadeau!  

De spaarpunten blijven geldig voor onbeperkte tijd en zijn inwisselbaar voor geselecteerde gratis producten bij uw eerstvolgende aankoop in de webshop. Spaarpunten zijn niet overdraagbaar naar andere klantaccounts

Hoe verdien ik spaarpunten?

Maak een account aan

Na het aanmaken van een account ontvangt u direct 10 spaarpunten​

spaar punten

Bij elke aankoop ontvangt u voor elke bestede euro

(EXCL. BTW EN VERZENDKOSTEN) 1 SPAARPUNT.


Voorbeeld: Bij aankoop van € 21,50 excl btw ontvang je 21 punten. Punten worden alleen toegekend indien de producten betaald zijn, mocht het zijn dat uw bestelling niet is betaald dan vervalt het recht op spaarpunten.

Verwijs een vriend

via jouw unieke link en ontvang 250 punten wanneer hij of zij voor de eerste keer een bestelling plaatst!

Schrijf een product review

Voor elke productreview die u schrijft ontvangt u 25 spaarpunten.

(U ontvangt enkele dagen na uw aankoop een email voor productreviews)

Kijk richtlijnen voor het schrijven van productreviews

Verjaardag

Ben je jarig ? Dan krijg je een verjaardagscadeautje van 250 punten

Wat zijn mijn punten waard?

Wissel je punten in voor een van de onderstaande kortingen of producten

 

500 punten = €5 koring

1000 punten = €10 korting

2500 punten = €25 korting

Wanneer je bent ingelogd zie je onder ‘mijn account’ de stand van je puntensaldo staan. Wanneer je hier op klikt kun je jouw gespaarde spaarpunten inzien. Besteden van punten kan in de check-out wanneer je genoeg hebt opgespaard!

Log in op uw account op onze website en plaats uw bestelling. U krijgt dan automatisch de mogelijkheid aangeboden om uw gespaarde spaarpunten in te wisselen voor een geselecteerd gratis product of korting. 

Jazeker! Ook aankopen bij onze showroom in Druten en in Altforst tellen mee. Zorg ervoor dat u overal hetzelfde klantgegevens blijft gebruiken.

Wij behouden ons het recht voor om spaarproducten op ieder moment te verwijderen, te wijzigen of nieuwe spaarproducten toe te voegen. Daarnaast behouden wij ons het recht voor om het benodigd aantal spaarpunten voor een spaarproduct te wijzigen.

Spaarpunten zijn op elk moment inwisselbaar. U kunt bij elke aankoop éénmalig één geselecteerd gratis product verrekenen. Uitgezonderd van ons Loyalty spaarprogramma zijn; trainingen en  verzendkosten. Spaarpunten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Vanwege de retourperiode worden de spaarpunten van uw bestelling na deze periode toegekend, omdat dit handmatig door ons gedaan wordt zullen de punten 2 a 3 weken na uw bestelling bijgeschreven worden op uw puntentotaal.

In geval van frauduleus handelen, het geven van onvolledige of onjuiste informatie of op andere wijze in strijd handelen met deze voorwaarden, kunnen wij je spaarpunten verwijderen van je klantaccount. Wij hebben het recht om op ieder moment het spaarprogramma te beëindigen, zonder opgaaf van reden. Dit heeft tot gevolg dat alle spaarpunten verloren gaan en er geen spaarproducten meer besteld kunnen worden. Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor jouw verloren punten in geval van beëindiging van het spaarprogramma.

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent. Uw klacht mag u in dat geval aan ons doorgeven door een email te sturen naar: info@brandlashes.nl

Stuur ons even een e-mailtje met uw vraag naar info@brandlashes.nl

Richtlijnen voor het schrijven van productreviews

Voordat beoordelingen op de website verschijnen wordt iedere beoordeling handmatig gecontroleerd. Daarbij letten wij op een aantal zaken om ervoor te zorgen dat uw beoordeling zo nuttig mogelijk is voor andere  shoppers.

Beoordelingen dienen uniek te zijn en mogen niet gekopieerd zijn van een reeds bestaande beoordeling. Twee keer dezelfde beoordeling.. daar heeft niemand wat aan. Wees daarom creatief en schrijf een unieke beoordeling waar een ander daadwerkelijk iets aan heeft. Ook als u meerdere producten in één keer beoordeelt dient ieder product een unieke beoordeling te krijgen.

Indien u een product nog niet gebruikt heeft, beoordeel deze dan nog niet. Een beoordeling zonder inhoudelijke informatie over uw ervaring met het product draagt niet bij aan de keuze van een ander om het product wel of niet te kopen. Schrijf daarom alleen een review als u het product gebruikt heeft en daadwerkelijk iets van het product kunt vinden.

Gebruik fatsoenlijke en grammaticaal correcte taal (Nederlands- of een andere taal). Een beoordeling vol grammatica- en spellingsfouten is onleesbaar en kan voor verwarring zorgen. Ook kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over een product, maak dit kenbaar met een fatsoenlijke beoordeling. Scheldwoorden of ander kwetsend taalgebruik zijn daarbij niet nodig.

10% korting

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 10% korting

Profiteer van aanbiedingen en deals!