Let op: vanwege drukte bij de bezorgdiensten kan de bezorging van je pakket enige vertraging oplopen.

Blog

ZOLA DYE – review, tips

Hello to all beauty hunters!

 

Vandaag zullen we met Elena Burlachenko, een wenkbrauwspecialist en trainster, praten over een van de meest populaire kleurstoffen: ZOLA wenkbrauw- en wimperverf.

In dit onderwerp leert u over de kenmerken van Zola-kleurstof, kleuren en de meest populaire mengsels.

 

Kenmerken van het werken met Zola-kleurstof

Het merk Zola is een van de meest vooruitstrevende op de Oekraïense markt. Het heeft veel noodzakelijke producten in het assortiment: producten voor lamineren, producten om de huid voor te bereiden op het kleuren en een groot aantal accessoires voor wenkbrauwstylisten, lashliftspecialisten en visagisten. Een echte bestseller van het merk was een tint met een nieuwe formule en twee oxiden.

 

zola-brand-lashes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Zola-kleurstof heeft verschillende kenmerken die hem fundamenteel onderscheid van andere: De kleurstof is aanvankelijk gepigmenteerd. Dit betekent dat het zo gemakkelijk mogelijk zal zijn voor zowel beginners als ervaren stylisten. Dit is ook een groot pluspunt voor trainsters, omdat het voor de leerling gemakkelijker zal zijn om het hele proces duidelijk uit te leggen.

Nieuwe kleurstofoxidatietechnologie. Zola wenkbrauw- en wimperkleuringssysteem maakt gebruik van een nieuwe generatie alkali in plaats van ammoniak (DMAMP ULTRA PC), waarmee u de haartjes zacht kunt kleuren, terwijl u door de toename een heldere, duidelijke afdruk op de huid en het haar achterlaat.

Extra verzorging en voeding tijdens het verven. De kleurstof bevat een groot aantal verzorgende componenten die de haren en de huid voeden en hydrateren, niet uitdrogen tijdens het verfproces. Gehydrolyseerd collageen verbetert bijvoorbeeld de flexibiliteit en elasticiteit van het haar en helpt de porositeit te verminderen. Lanoline hydrateert en voedt de vochtarme huid.

Uitgebreide mogelijkheden voor het gebruik van kleurstof. De voordelen van het Zola-kleuringssysteem zijn onder meer de aanwezigheid van twee oxiden in de kleurstoflijn (3% en 1,8%), waardoor het bereik van het werk ermee wordt vergroot.
 • Oxide 3% procent geeft een goede afdruk op de huid, ook op grijze haren. Maar de fabrikant raadt het gebruik van dit oxide af na het lamineren van wimpers of langdurig stylen van wenkbrauwen, en ook niet voor het kleuren van wimpers.
 • Oxide 1,8% maakt de kleurstof nog zachter en maakt het mogelijk om tint te gebruiken voor het kleuren na het lamineren van wimpers en langdurig stylen van wenkbrauwen. Met Oxide kun je de huid goed verven en de haartjes niet donkerder maken.

 

Zola dye coloristic

Laten we het over de kleurstof zelf hebben: kleuren, formaten, mixen.

Zola heeft 2 kleurstofformaten in een tube en in een zakje. Ik zal dit aan een aanzienlijk voordeel toeschrijven: er is een mogelijkheid om iets nieuws voor jezelf te proberen zonder de grote formaat te kopen. De houdbaarheid van de kleurstof in gesloten vorm is 3 jaar vanaf de productiedatum en 3 maanden vanaf de datum van opening.

Zola tint palette

 • 01 LIGHT BROWN heeft een neutrale kleurtoon. De kleurstof zal zich aanpassen op de huid van de klant. Bij een warme huidtint zal de kleurstof warmer zijn en bij een lichtere huidtint zal de kleurstof wat lichter zijn.
 • 02 WARM BROWNIdeaal voor het opwarmen van alle kleurstoftinten.  (geschikt voor roodharigen klanten)
 • 03 BROWN –  Geschikt voor donker getinte klanten.
 • 04 DARK BROWN – Op dezelfde basis als bruin, alleen meer verzadigd. Geschikt voor licht en donker getinte klanten.
 • 05 GRAPHITEIntens grijs op een blauwe basis. In zijn pure vorm is het beter om het niet te gebruiken, maar het is ideaal als mix voor elke tint om de kleur te koelen of te verdiepen.
 • 06 BLUE BLACK diepzwart met blauwe ondertonen. Ideaal voor het kleuren van wimpers na het lamineren.

 

zola-brand-lashes

Mengsels van Zola-tint
Bekijk een lijst met mengsels voor verschillende kleurtypes van uw klanten.
Lichtharige klanten:
 • 01 in zijn puurste vorm (hij zal zijn eigen kleur aannemen omdat hij een neutrale C.N. heeft)
 • 01+02 als je een warme tint wilt – 80/20
 • 01+03 voor een koudere tint – 90/10

Blonde klanten:

 • 01 – zal natuurlijk zijn.
 • 01+04 voor meer verzadigde wenkbrauwen – 70/30
 • 01 + 05 als je de huid goed moet verven, raakt het haar ook verzadigd – 80/20

Donkere klanten die niet van felle kleuren houden:

 • 03+01+05 – 45/45/10

Brunettes en bruinharige klanten:

 • 03 – neutraal bruin (universeel) Voor een intensere kleur kun je 02 toevoegen om de kleur warmer en rijker te maken, of 05 om de kleur dieper en donkerder te maken.
 • 04 – voor rijke, maar meer natuurlijke tinten.
 • 05 – om diepere en meer verzadigde kleuren te creëren.

 

zola-brand-lashes

Een paar TIPS voor het werken met ZOLA-kleurstof:
 1. Tinten 01 Lichtbruin, 02 Warm Bruin en 03 Bruin maken het haar nauwelijks donkerder. Als je bang bent om het haar van je klant donkerder te maken, werk er dan puur mee en breng het in een dunne laag aan.
 2. Als u werkt met poreus haar , gebruik dan oxide 1,8% en breng het in een dunne laag aan.
 3. De kleurstof heeft een vrij laag niveau van toondiepte, waardoor je een sterke afdruk op de huid kunt bereiken en een lange houdbaarheid van de kleurstof kunt garanderen.

 

Dit zijn alle basisinformatie die u nodig heeft om met Zola te werken en geweldige resultaten te behalen.

Probeer, test, laat je inspireren en creëer!

Foto van Agnieszka van den Brand

Agnieszka van den Brand

Agnieszka van den Brand

One Response

 1. Gefeliciteerd. U doet geweldig werk. Hier vindt u alles wat u zoekt, informatie, kwaliteitsproducten, stiptheid, geschenken. Ik aanbid je! 💗🎀😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10% korting

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 10% korting

Profiteer van aanbiedingen en deals!