Let op: vanwege drukte bij de bezorgdiensten kan de bezorging van je pakket enige vertraging oplopen.

Blog

OKO LASH LIFT / BROW LAMINATION – review, tips

In de afgelopen 10 jaar winnen behandelingen gericht op de esthetiek van het uiterlijk alleen maar aan populariteit over de hele wereld.

Natuurlijke, gekrulde, opstaande wimpers gecombineerd met dikke en luchtige wenkbrauwen – benadrukken de look en zorgen ervoor dat je er perfect uit kunt zien zonder make-up.

Behandeling voor het lamineren van wimpers – fysieke verandering in de vorm van wimpers. Dit is een innovatieve behandeling die de wimpers visueel verlengt en dikker maakt, en zorgt voor de noodzakelijke buiging van het optillen van naar beneden groeiende wimpers (een noodzakelijke behandeling bij trichiasis) naar een decoratieve, effectieve lift. Naar analogie met het lamineren van wimpers, is het langdurig stylen van wenkbrauwen een verandering in de structuur van het wenkbrauwhaar en het fixeren ervan in de goede richting.

Zoals elke behandeling hebben lamineren en langdurig stylen hun eigen indicaties en contra-indicaties.

Indicaties voor een wenkbrauwlift:

 • grof, weerbarstig haar dat niet gestyled kan worden met een fixeermiddel,
 • haren steken in verschillende richtingen uit,
 • dunne, overgeplukte wenkbrauwen (de procedure maakt de wenkbrauwen visueel breder),
 • bijgesneden wenkbrauwen,
 • gekruld haar.

Contra-indicaties:

 • te dun, uitgedroogd haar,
 • probleemhuid,
 • open wonden in het gebied van de wenkbrauwen,
 • verse tatoeage of lasertatoeage verwijderen (minimaal één maand),
 • Allergie voor de samenstelling van de producten.

Het is erg belangrijk om hoogwaardige en effectieve voorbereidingen te kiezen voor het lamineren van wimpers en het langdurig stylen van wenkbrauwen. Vandaag zullen we een nieuwigheid van de Oekraïense fabrikant OkO overwegen.

OKO lamineerproducten zijn ontworpen door schoonheidsspecialisten voor schoonheidsspecialisten en vervaardigd volgens alle Europese normen in de fabriek in Milaan. OKO producten zijn Vegan producten – producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen bestanddelen van dierlijke oorsprong. De composities zijn gemaakt in sachetformaat, waardoor de schoonheidsspecialist er 100% zeker van kan zijn dat het product stabiel is en zal werken zoals aangegeven door de fabrikant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overzicht OKO lamineersamenstelling

STEP 1 OKO LIFT heeft een alkalisch milieu en is verantwoordelijk voor het losmaken van disulfidebindingen. Het product maakt de haarstructuur los, zodat de actieve componenten van het product gemakkelijk naar binnen dringen.

De lotion kan met of zonder film/folie worden gebruikt. Onder de folie is de reactie sneller, het helpt om met krullende haren om te gaan en ze in de goede richting te leggen. Als u een permanent wenkbrauwproduct gebruikt, komt dit in contact met de huid. In dit geval kan na het aanbrengen van step 1 lotion een lichte roodheid optreden als gevolg van het effect van alkali op de pH van de huid. Dit is niet alarmerend. Het is belangrijk om de lotion niet langer dan aangewezen tijd te laten zitten en voor de huid te zorgen, rekening houdend met alle contra-indicaties.

Eén zakje STEP 1 is voldoende voor 4-5 wimperlift behandelingen of 3-4 behandelingen voor langdurige wenkbrauwstyling. Door de dichte consistentie is het product zeer economisch.

 

STEP 2 OKO FIX & VOLUME –  neutraliseert de werking van de eerste lotion, herstelt de disulfidebindingen en de wimpers worden sterker en elastischer, waardoor de gewenste vorm wordt gefixeerd.

Het product heeft een textuur die gemakkelijk is om mee te werken, waardoor je zowel liggend als zittend kunt behandelen. Na het aanbrengen van de 2e lotion op de wenkbrauwen wordt de huid in het applicatiegebied witachtig, zelfs licht verkleurd. dit komt door de vernietiging van de pigmentkleurstof – melanine. Melanine wordt vernietigd als gevolg van de oxidatie van huideiwitten.

Eén zakje STEP 2 is voldoende voor 5-6 wimperlift behandelingen en 4-5 behandelingen voor langdurige wenkbrauwstyling.

 

STEP 3 OKO RECOVERY&CARE – de laatste fase van het lamineren van wimpers of wenkbrauwen. Zijn taak is om de cuticulaire laag (buitenste laag van het haar) glad te maken en een gezonde glans aan de haartjes te geven. Dit is een belangrijke fase in het herstel van wimpers en wenkbrauwen.

OKO recovery & care wordt gepresenteerd in de vorm van de zogenaamde BOTOX, dit is de meest verbeterde en innovatieve verzorgingsformule die wimpers maximaal voedt, haar en huid verzorgt, haren glad maakt, natuurlijke glans geeft, verbeterd de haarkwaliteit, maar belast het tegelijkertijd niet, normaliseert de pH. Bevat vitamine B5.

Het product heeft een dubbele werking: naast zijn hoofdtaak vervangt het de aanvullende fase van Botox volledig. Na de ingreep is er geen extra zorg meer nodig, dit scheelt tijd.

Eén zakje product nr. 3 is voldoende voor 9-10 behandelingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe te gebruiken ? 

Voordat u met de behandeling begint, is het belangrijk om de structuur en conditie van de haren correct te beoordelen. De haren kunnen poreus, middelporeus of zeer poreus zijn. Hiervan zal de inwerkingstijd van de lotions op de haren afhangen.

Voor het lamineren van wimpers moet het middel worden aangebracht op de bolling (Apex) van het schildje. Verdeel het product in een gelijkmatige, losse laag op het haar. Kan onder folie of zonder worden gebruikt. Houd tijd van 6 tot 13 minuten (zie plaatje “inwerktijd van lotions”). De maximale inwerkingstijd van de lotions mag de inwerkingstijd voor de geselecteerde haargroep niet overschrijden. Controleer elke 3-4 minuten de conditie van de haren.  Nadat de inwerktijd is verstreken, verwijdert u de lotion voorzichtig met een droog wattenstaafje.

 • Breng Step 2 OKO FIX aan en verdeel het zorgvuldig. Behoud de uitlijning van de wimpers/wenkbrauwrichting. Kan met of zonder folie worden gebruikt. De inwerkingstijd van Step 2 bedraagt 5 tot 12 minuten (zie plaat). Na de inwerktijd het product verwijderen met een droog wattenstaafje. De fixatiefase is verantwoordelijk voor het herstellen van de verbindingen in het haar. Het is onmogelijk om de inwerkingstijd van lotion nr. 2 te verkorten.
 • Na lotion 2 en vóór lotion 3 kunnen wenkbrauwcorrectie en kleuring van wenkbrauwen of wimpers worden uitgevoerd.
 • Breng lotion 3 aan op wimpers/wenkbrauwen. De derde fase hoeft niet te worden afgewassen en blijft op de haren zitten.

 

Inwerktijd voor het lamineren van wimpers en wenkbrauwen

STEP 1 OKO LIFT

 • fijn haar 6-8 minuten
 • normaal haar 9-11 minuten
 • dicht, dik haar 12-13 minuten

STEP 2 OKO FIX

 • fijn haar 5-7 minuten
 • normaal haar 8-10 minuten
 • dicht, dik haar 11-12 minuten

STEP 3 OKO CARE

 • Vervangt volledig 2 fasen (Botox + 3 fasen). Vereist geen spoelen

 

HOME CARE 

Nazorg voor het lamineren van wimpers en langdurig stylen van wenkbrauwen – Een belangrijke stap die vaak over het hoofd wordt gezien.

Lotion 3 OKO CARE vormt een beschermend laagje op de wimpers, maar zal verdwijnen naarmate het gezicht wordt gereinigd.

Het is belangrijk om verzorging voor thuisgebruik aan te bevelen dat het haar zal beschermen en een verzorgend effect heeft. Wij adviseren lotion 3 OKO verkopen. Het is vrij gemakkelijk te gebruiken en heeft een dichte textuur waardoor het product niet in de ogen kan vloeien en ongemak kan veroorzaken. Dankzij het sachetformaat kunt u het product tegen een zeer  succesvolle prijs kopen en is het voldoende voor de klant voor de hele maand tot het volgende bezoek aan de schoonheidsspecialisten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 OKO lamineerproducten
 1. Producten voor het lamineren van wimpers en wenkbrauwen zijn uitsluitend voor professioneel gebruik;
 2. Zorg ervoor dat u de instructies voor het werken met de lotions volgt;
 3. Het is noodzakelijk om met geschikte handschoenen te werken. Dit maakt de behandeling veilig en steriel;
 4. Niet gebruiken op of in de buurt van geïrriteerde of gewonde huid;
 5. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk met water afspoelen. Voorkom dat het product binnendringt;
 6. Buiten het bereik van kinderen bewaren;
 7. Werk met het product in een goed geventileerde ruimte;
 8. Niet gebruiken na het PMU behandeling van de wenkbrauwen
 9. Allergie. Sommige cliënten kunnen bij huidcontact een allergische reactie ervaren. Het kan zich manifesteren als roodheid van de huid, ontsteking, huiduitslag en andere reacties. In dit geval moet u een arts raadplegen. Het wordt aanbevolen om 48 uur vóór de ingreep een gevoeligheidstest uit te voeren.
 10. Sluit het sachet na gebruik goed af om contact met lucht te vermijden. Bewaar op een koel en droge plaats en vermijd direct zonlicht..
Foto van Agnieszka van den Brand

Agnieszka van den Brand

Agnieszka van den Brand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10% korting

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 10% korting

Profiteer van aanbiedingen en deals!