Let op: vanwege drukte bij de bezorgdiensten kan de bezorging van je pakket enige vertraging oplopen.

Blog

OKO HENNA BROW – review, tips

Hello to all beauty hunters!

Heb je ons ongelooflijke nieuwe product al gezien – OKO Lash&Brow henna voor het verven van wenkbrauwen? Vandaag beoordelen we henna van het merk OKO, het kleurenpalet en de kenmerken van het werk, en we zullen je vertellen waarom je het zeker moet proberen en verliefd moet worden!

Review of henna for eyebrows OKO lash&brow

Henna voor wenkbrauwen is een hybride kleurstof voor wenkbrauwen in droge vorm. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit product radicaal anders is dan het gebruikelijke en inherent dichter bij klassieke wenkbrauwtinten staat. Moderne henna voor wenkbrauwen bevat een kleine hoeveelheid lavsonia, waar het fungeert als een extra component in de compositie, en niet als de hoofdkleurstof.

OKO henna heeft een fijn verspreide textuur, lost snel op en heeft, als het klaar is, een gelconsistentie. Het is een consistentie die je makkelijk kunt aanbrengen en het werk gemakkelijker en sneller maakt. De geltextuur verspreidt zich niet, maakt duidelijke grafische lijnen mogelijk, droogt snel en geeft een dicht, rijk kleurresultaat.

Features of OKO eyebrow henna

 • Een unieke formule ontwikkeld rekening houdend met de behoeften van de wenkbrauwstylisten.
 • De fijn verspreide textuur van het droge product lost binnen enkele seconden op, de uiteindelijke samenstelling heeft een gelachtige consistentie.
 • Het palet bevat 7 tinten: 4 hoofdkleuren en 3 kleurcorrectors. Hierdoor kunnen wij voor iedere klant een geheel unieke kleurnuance creëren.
 • Gemaakt voor een dichte wenkbrauwkleuring en geeft een rijk, strak resultaat.
 • Bevat componenten die zorgen voor een zachte kleuring van haar en huid.
 • Het beschikt over een CPNP-certificaat, gemaakt in een wereldberoemde fabriek en voldoet aan alle kwaliteitseisen.
 • Vereist geen speciaal activeringsproduct. OKO henna kan worden verdund met gewoon reinigingswater, mineraaloplossing of booster.

Palette of shades and coloristic of eyebrow henna OKO Power Powder

Coloristiek van het product is een van de belangrijkste factoren bij het kiezen! Het hennapalet voor het verven van wenkbrauwen OKO is ontwikkeld door gekwalificeerde coloristen die voor de taak stonden een systeem van kleurnuances te creëren dat universeel zou zijn bij het werken met elk kleurtype!

OKO henna-kleurenpalet bestaat uit 6 tinten: 3 basisbruine kleuren en 3 kleurcorrectors (deze kunnen zowel in pure vorm worden gebruikt om de tint en verzadiging van primaire kleuren te reguleren).

01 Light brown lichtbruine tint met warme ondertonen. Geschikt voor blond en lichtbruin haar. Laat een lichte tint achter op de huid.
Color level: 7-8

02 Brown een heldere, rijke bruine tint met warme ondertonen. In zijn pure vorm is het een universele tint die bij vrijwel iedereen past. Laat een heldere afdruk achter op de huid.
Color level: 7-6

03 Dark Brown diepe donkerbruine tint met warme ondertonen. Afhankelijk van de werktechniek kun je een superrijke afdruk op de huid krijgen of een zachte kleuring.
Color level: 6

04 Black kleurcorrector. Een rijke, diepzwarte tint met paarse ondertonen. Kan worden gebruikt om een koelere en rijkere tint aan het hoofdpalet te geven. In mengsels maakt het de schaduw kouder en donkerder.
Color level: 3-4

05 Yellow – kleurcorrector. Licht geelbruine tint. Ontworpen om andere tinten in het palet lichter te maken, maar kan ook in pure vorm gebruikt worden. Geschikt voor rood en honingkleurig haar.
Color level: 8-9

06 Red Wine kleurcorrector. Zichtbare lichte bordeauxbruine tint. Kan worden gebruikt om de tint van het hoofdpalet te corrigeren of in pure vorm voor klanten met haar in koper-, kastanje- en roodtinten.
Color level: 7

07 Natural Brown –universele kleur, neutraal met een lichte koude ondertoon, niet helder. Laat een indruk achter op de huid.
Tone level: 6-7

De basiskleuren 01 Light Brown, 02 Brown en 03 Dark Brown van het palet zijn warme tinten met een zachte, rijke afdruk op de huid. Op een koude huid zien ze er neutraal uit of hebben ze een licht warme ondertoon. Als je ze koeler of donkerder wilt maken, voeg dan gewoon een beetje 04 Black corrector toe. Om het basispalet lichter te maken en een warmere tint te geven, is 05 Yellow geschikt.

OKO wenkbrauwhenna garandeert wenkbrauwkleuring zonder zelfs het meest beschadigde poreuze haar donkerder te maken. Het geeft een zuivere, gelijkmatige tint binnen het kleurenschema en het juiste niveau van toondiepte.

OKO Eyebrow henna mixes

Het basispalet henna tinten voor het kleuren van OKO-wenkbrauwen is volledig zelfvoorzienend en kan zonder voormengsels worden gebruikt. Maar om een unieke nuance te krijgen, kun je kleurcorrectors gebruiken en een eindeloos aantal mogelijke combinaties krijgen!

Wij hebben diverse succesvolle commerciële mixen voor u ontwikkeld:

 • 01 Light Brown (90%) + 03 Dark Brown (10%)
 • 01 Light Brown (95%) + 04 Black (5%)
 • 01 Light Brown (70%) + 04 Black (30%)
 • 05 Yellow (85-90%) + 04 Black (10-15%)

Vergeet niet dat er voor jou geen beperkingen zijn, experimenteer met tinten, test en creëer je eigen kleurencombinaties!

Instructions: how to use OKO eyebrow henna

Stap 1: Bereid de huid en wenkbrauwen voor. Verwijder wenkbrauwmake-up en bereid de huid voor op kleuren op een manier die voor u geschikt is. Voor een snelle voorbereiding kunt u OKO wenkbrauwschuimshampoo gebruiken, die meerdere functies tegelijk vervult: make-up verwijderaar, reiniging en ontvetting van huid en haar. Je kunt ook een volwaardig SPA-ritueel voor huid- en wenkbrauwverzorging uitvoeren met een scrub– en wenkbrauwmasker.

Step 2: Marking. Vorm indien nodig de wenkbrauwen. Je kunt verschillende technieken gebruiken: markeren met pasta en penseel, markeren met potlood en pasta of het gebruik van verfdraad.

Step 3: Coloring.  OKO henna vereist geen extra oxiderende producten – gezuiverd water, elke minerale oplossing of booster is geschikt om de voltooide compositie te verkrijgen. Vergeet niet dat de helderheid en verzadiging van de kleur afhankelijk is van de concentratie van de oplossing. Hoe minder geconcentreerd de oplossing, hoe lichter de kleur zal zijn. We raden aan om verhoudingen van 1:3 of 1:5 te gebruiken, de handigste sojasausconsistentie om mee te werken. OKO henna lost zeer snel op. Breng het voorbereide hennamengsel met een penseel aan op de wenkbrauwen en gebruik de door jou gekozen techniek (casting of layering). De inwerktijd bedraagt 10-15 minuten of wanneer de henna volledig droog is. Verwijder henna met een wattenschijfje gedrenkt in water.

Step 4: Care. Henna stabiliseert onmiddellijk. Voor extra haarnazorg kunt u wenkbrauwserum of olie gebruiken. Voor dieper herstel gebruik je STAP 3 Care&Recovery van OKO.

Wij zijn ervan overtuigd dat u net als wij aangenaam verrast zult zijn en verliefd zult worden op dit product!

Experimenteer en creëer je eigen meesterwerken!

 

*recensie beautyhunter

Foto van Agnieszka van den Brand

Agnieszka van den Brand

Agnieszka van den Brand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10% korting

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 10% korting

Profiteer van aanbiedingen en deals!